ONS BEDRIJF

KLEIN TEAM,

GROTE PRESTATIES

Wie zijn weOns bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop, herstel en service van landbouwmachines, tevens verhuren wij ook landbouwtractoren en landbouwverreikers.


Onze verkoop van New Holland-producten omvat tractoren, verreikers en compactladers. Van deze machines zijn er steeds een uitgebreid aantal bij ons in voorraad. Naast de nieuwe markt stellen wij u ook een ruime keuze occasietractoren voor. Er is voor ieder wat wils.


Daarnaast bieden wij ook verhuur aan, waarbij onze occasiemarkt voor de helft wordt ingezet. Bij dit alles hoort natuurlijk de service na verkoop, zowel op ons bedrijf als op verplaatsing. Hierbij beschikken wij over een groot gamma wisselstukken.


Service komt bij ons op de eerste plaats, zodat de tijd voor elke herstelling tot een minimum gereduceerd kan worden. Wij gaan ervan uit dat de klant altijd moet kunnen rijden.


Zelfs al is de herstelling groot, dan depanneren wij u direct met een andere tractor, verreiker of compactlader uit onze voorraad. Wij beschikken over een serviceteam met 6 depannagewagens die altijd voor u klaarstaan.


Ons personeel wordt steeds verder bijgeschoold om van alle nieuwe technieken op de hoogte te blijven.


Het bedrijf werd opgericht in november '79 door Luc Depauw met als doel het verkopen en herstellen van landbouwmachines. In 1985 specialiseerde hij zich in Fiat-tractoren.


Later in de jaren '90 ging dit over in New Holland en kreeg dit bloeiend bedrijf de naam Westtrac nv.


In mei 2021 gaf Luc de fakkel door aan Thomas Depauw. Hierdoor kon Westtrac zijn familiaal karakter behouden en is de toekomst van het bedrijf verzekerd. 

HET JUISTE ADRES

VOOR

OCCASIETRACTOREN